Hodnocení - Headley Britannia

12. července 2011 v 15:00 | Samantha |  Hodnocení modelů
Jméno : Headley Britannia

V e-shopu : ano

Moje hodnocení : nádherná klisnička plnokrevníka kterou na ranchi chceme někdy určitě mít! Ani nevím co mě na ní tak láká, ale vím že je to prostě kráska :D Nemám co dodat, 10/10 :)

Breyer oní napsal : Dlouho očekávaná Liver Chestnut plnokrevná klisna Headley Britannia je konečně zde! Toto je portrait model šampionky všestrannosti (Three Day Eventing) ježděné Lucindou Fredericks.

Breyer - Headley Britannia





 


Komentáře

1 Venkelka Venkelka | E-mail | Web | 12. července 2011 v 15:09 | Reagovat

je proste uzasna! :-) 10/10

2 karamelový koník karamelový koník | 12. července 2011 v 15:26 | Reagovat

nádherná, ale jak už jsem psala u Petry, trochu anorektická :D

3 kiiki kiiki | E-mail | Web | 12. července 2011 v 15:50 | Reagovat

je moc krásná, docela bych ji do CL chtěla :-)

4 Gven Gven | 12. července 2011 v 16:33 | Reagovat

Je fantastická, moc bych jí chtěla ale rodiče mi moc Bh nepovolí :-(

5 Elen-tvůůj SR, kterýý tě máá moooc ráád ♥♥♥ Elen-tvůůj SR, kterýý tě máá moooc ráád ♥♥♥ | Web | 12. července 2011 v 23:46 | Reagovat

je nádherná, rozhodně bych ji chtěla.. bohužel.... :(

6 anihorses anihorses | Web | 13. července 2011 v 10:15 | Reagovat

ahojky koukám že mě máš pořád v oblíbených stránkách no chtěla jsem ti říct že mám dávno nový blog (odkaz na web ) no a chtěka bych tě zase začt ormál obíhat tak prosím si změň adresu a jukni na ten new blog kuju :)

7 liška liška | Web | 13. července 2011 v 18:22 | Reagovat

Mně se také moc líbí, ale asi až někdy déle, teď, když jsem si mohla vybrat koníka z e-shpu, tak to ona nebyla ;)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama